Over the Edge Ster kaart + losse ster – met gratis snij file voor Nieuwsbrief leden

Special voor mijn nieuwsbrieflezers deze prachtig kaart over the edge kerst ster kaart. En de ster los als design. De kaart is natuurlijk super leuk om te maken om met kerst te versturen. De losse ster kan perfect gebruikt worden als sjabloon voor glas etsen of uit te snijden uit Flex of vinyl.

Het design is  met de hand gemaakt en helemaal uniek! En mag op elke gewenste manier gebruikt worden.
Hij is niet heel ingewikkeld. In de uitleg hier onder leg ik uit hoe ik de kaart heb gemaakt.

Ben je blij met alle gratis files? Denk er dan ook eens over na om een kleine donatie te doen. Van deze donaties houden wij de site in stand en kunnen we nog meer leuke projecten mogelijk maken! Ook 1 a 2 euro’s zijn altijd welkom!

Wat heb je nodig voor de kaart:

 • Stevig karton voor de basis kaart
 • Design karton voor de binnenkant van de kaart
 • Lijm
 • De snij file hier onder


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Downloads:

Nederlandse uitleg Over the Edge Ster kaart op Youtube

8 reacties

 1. Heuten Beantwoorden

  Ik ben volgens mij al hele poos lid van u site maar nu kan ik patroon van de ster niet krijgen
  Die anderen heb ik allemaal kunnen downloaden
  Hoe kan dat

  Gerdien

  • Carretje Bericht auteurBeantwoorden

   Hey Gerdien ik heb de welkom mail opnieuw gestuurd. Laat maar even weten of je deze ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *