Transfer Foil van de Action gebruiken in een pers of lamineerapparaat – Product review

Een poosje geleden had ik bij de action deze folies gekocht. En eigenlijk was ik niet zo blij met het resultaat tot ik als tip kreeg om een laser geprinte afbeelding door een lamineren apparaat heen te halen. En ik was versteld van het resultaat

 

Ik heb dus op mijn laser printer meerder dingen geprint. Hier de folie overheen gelegd en dit door mijn apparaat heen gehaald en ik was versteld van het resultaat. De folie plakt perfect aan de toner. Maar nog beteren resultaten kreeg ik toen ik de papier en folie onder mijn pers legde. Dit kwam vooral omdat ik de hitte kan reguleren van de pers.

Hier onder een kleine demonstratie van hoe deze transfer folie in zijn werk gaat

Nederlandse uitleg Transfer Foil van de Action gebruiken in een pers of lamineerapparaat – Product review op Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *