Brother ScanNCut vernieuwde CanvasWorkspace programma! – Handleiding

Na de look aanpassing van Brother heeft Brother sinds deze week nog een nieuwe uitbreiding bekend gemaakt! Canvas workspace is nu ook lokaal te downloaden. En dit heeft zeker wat extra plus punten

Via de pagina:
http://support.brother.com/g/b/midlink_countrylanguage.aspx?lang=nl&site=pc&type3=10305&orglang=nl&targetpage=18#region

Kun je de software voor (Helaas alleen Windows) downloaden. De installatie gaat vrij simpel zoals we eigenlijk wel gewend zijn.

De Software zelf heeft wat weg van Canvas zoals we gewend zijn maar er zitten paar extra menu opties bij en sommige functies heten net even anders.

Meest opvallende aanpassing:

– Je kunt nu gebruik maken van alle lettertypes die op je pc zijn geïnstalleerd.
– Je hebt de mogelijkheid om alle lagen te zien, Lagen in en uit te schakelen en zichtbaar en onzichtbaar te zetten.

De rest van de functies lijken default te zijn en bieden nog geen extra opties voor de pc gebruikers. Maar ik vermoed dat dit snel zal veranderen. Een grote plus punt natuurlijk is dat we niet meer zo afhankelijk zijn van het Netwerk van Brother.

**Let op, een design overbrengen via WIFI, gaat nog altijd via het Brother Netwerk dus mochten ze storing hebben dan kan dit nog wel effect hebben op het versturen**

Hieronder een korte introductie van de software!

 

Nederlandse uitleg van Brother ScanNCut CanvasWorkspace lokaal op Youtube

2 reacties

  1. Richard Beantwoorden

    Ik gebruik de pc versie nu enkele dagen. het heeft zeker zo zijn pluspunten en het werkt best wel prettig maar het allergrootste min punt is dat de pc versie geen mogelijkheid bied om alle snijlijnen of tekenlijnen in een keer zichtbaar of onzichtbaar te maken. In de pc versie moet je alles apart aanklikken om te zien of het een teken of snijlijn is, erg nadelig als je vaak met complexe patronen werkt waarin zowel getekend als gesneden word. Heb al gezocht of ik ergens feedback achter kan laten maar Brother is daar niet zo van denk ik.

    • Carretje Bericht auteurBeantwoorden

      Ik denk als je feed back aan brother wilt geven dat je beste rechtreeks met Brother NL contact moet opnemen. Brother heeft nog wel wat te verbeteren vind ik. Maar het is eenbegin he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *