Merci! 1000 Leden op mijn Youtube kanaal!

Na dat YouTube bekend maakte dat alleen leden met meer als 1000 subscribers nog inkomsten zoude krijgen was ik een beetje boos. Natuurlijk snap ik de punten van YouTube wel maar kleine kanalen zoals die van mijn zijn wel de dupe. Ik verdiende dan wel maar 15 euro per maand maar het was toch 15 euro. En deze inkomsten liep ik nu mis.

Na wat posten op facebook is bij heel veel mensen balletjes gaan rollen en binnen een nog geen maand hebben jullie het klaar gespeeld om meer als 1000x te abonneren op mijn kanaal!

Ik ben zo vereerd met al jullie inzet! Vandaar deze prachtige Merci kaart voor jullie gratis!

Downloads:

Download de FCM snij Sjabloon: Merci kaart
Download de SVG snij Sjabloon: Merci kaart
Download de Studio snij Sjabloon: Merci kaart

 

Merci! 1000 Leden op mijn Youtube kanaal!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *